Obrir menú

Aquí us anirem explicant les coses que ens passen, a casa, a la vall… les coses que programem… En definitiva, les coses que ens fan il·lusió!

—Susanna i Domènec

Feb4

**SlowLife** amb els nostres animals

Els animals saben del temps, però no de la pressa. Saben del mal temps, però sempre tenen el pla B. Saben de l'educació, sense que els eduquem.

Pots aprendre de tot això amb la nostra “animalada”. T'acompanyarem tot el temps per explicar-te com ho fem, i si vols, podràs fer-ho pel tu compte.

May8

I els darrers de la família!

Els conills. Com més animals anem tenint, més ens agraden tots els animals i més els estimem i respectem. I la darrera ampliació familiar va ser fruit d'un rescat d'una granja de conills per consum humà que va quedar desatesa per malaltia de la seva propietària.

Varem portar una conills de cria adulta i uns quants petits, i hem aconseguit trobar casa per a 5 d'ells i si res no canvia, aquí quedaran 3 petits i la mare.

En aquesta foto podeu veure la Mammy, la conilla adulta que va ser utilitzada per criar i que segons va dir-nos la veterinària està plena de tumors mamaris; la Scarlett, la grisa, i en Rhett, el del nasset gris.

Hi falta en Sweety, que té les potes malformades per haver estat amuntegaten les gàbies, però és una monada, com tota la resta!

Apr8

Temps de flors, des de La Llémena

Un dels esdeveniments més importants de la ciutat de Girona és l'espetec de flors que té lloc durant “Girona, temps de flors”, i tothom ho sap així que hi ha riuades i riuades de gent que ve d'arreu per veure-ho.

Val la pena, oi tant! però per gaudir-ne sense estrès tenir el camp base a casa nostra pot ser una gran alternativa!

Per això hem pensat mantenir la oferta que hem tingut aquest hivern durant el període de Temps de Flors.

Demana'ns més informació.

Apr8

Ens estem convertint en un "santuari" d'animals?

Durant el primer any d'arribar aquí només teníem dos gossos. De tant en tant trucava algú demanant si teníem altres animals i no. No en teníem.

Teníem previst adoptar rucs perquè hi ha un bon estable i feixes per pasturar però tot requereix el seu temps i els rucs no arribaven.

Mentrestant van venir les gallines i el gall. I així va passar un altre any.

Però el 2015 van arribar els rucs, els porcs, i per acabar la Kàtia.

Els rucs són adoptats a ADE, ja varem fer una entrada anterior dedicada a ells. Ara que ja fa uns mesos que són aquí hem de dir que n'estem enamorats i no deixeu de visitar-los si veniu a casa perquè són súper manyacs i els encanta rebre visites.

Els porcs varen venir després dels rucs, però estaven emparaulats abans, però havien d'estar amb la mare i els germans durant un temps mínim imprescindible. Ens tenen enamorats. Aneu al tanto si arribeu a casa al migdia perquè és quan solem deixar-los sortir perquè “pasturin” també.

I a finals de desembre va arribar la Kàtia. Una suposada pomerània comprada per una família irresponsable a un criador sense escrúpols, i que en 48h. ja no la volien. NO COMPREU ANIMALS.

La Kàtia és el que en diríem: “la alegria de la huerta”. Sinó mireu-la amb la Tina un dia de primavera ben assoleiat!

Però… us pensàveu que aquí tancavem la paradeta?

Mar28

Concurs 3r. ANIVERSARI!

Avui fa tres anys que varem arribar a la Masia, i com cada any sortejarem una estada per a dues persones si compartiu la nostra publicació de facebook i ens envieu un mail responent-nos a la pregunta.

Sort! I gràcies per seguir-nos!

Apren a relaxar-te…

Gaudeix d'un entorn on sentir-te privilegiat envoltat d'autèntica natura.
Gaudeix de la comoditat d'una masia catalana exquisidament restaurada.
Deixa't cuidar per uns anfitrions que es fan estimar.
Degusta la millor gastronomia catalana.
Regala't una escapada terapèutica!

Fes la teva reserva!

Preu (temporada baixa): 37€ + IVA / persona i nit.
Quota de reserva: 20% del total.

Qüestions freqüentsDades contacte
Telèfons: 972 190 354 • 617 096 906